CAZ ŞOCANT, LA DRĂGUŢEŞTI: A SIMŢIT NIŞTE ÎNŢEPĂTURI ÎN TALPĂ! CE I S-A ÎNTÂMPLAT DUPĂ DOUĂ ORE! TÂNĂRUL DE 23 DE ANI TRĂIEŞTE O DRAMĂ!
Valentin are 23 de ani, este din comuna Drăguţeşti, judeţul Gorj, şi este student în ultimul an la Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu, Facultatea de Inginerie. Tânărul străbate spitalele din ţară de mai bine de două luni. 

„Problema lui Valentin a început pe data de 23 aprilie 2016, când a simţit nişte dureri în zona rinichilor şi înţepături în talpă, iar în câteva ore nu şi-a mai putut controla piciorul stâng. A mers la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu, unde i-au făcut un RMN la cap şi i s-a spus că are o tumoră undeva în partea dreaptă a capului.

A fost trimis de urgenţă la Institutul de Neurologie din Bucureşti, unde a fost operat la coloană, deoarece, în urma altui RMN s-a ajuns la concluzia că problema ar fi la coloană si i-a fost extirpată o tumoră.

După operaţie a paralizat complet de la mijloc în jos, iar acum nu-şi mai simte picioarele si depinde de o persoană ca să se poată descurca, mai exact de mama lui, care este internată cu el în permanenţă. Momentan este internat la Institutul Oncologic Bucureşti pentru radioterapie.

Diagnosticul medicilor este Ependimom Anaplazic, o tumoră care îi pune viaţa în pericol. Şansa lui să se facă bine ar putea fi o clinică din străinătate, dar, pentru a putea ajunge acolo, este nevoie de foarte mulţi bani, chiar de ordinul zecilor de mii de euro”, ne povesteşte colegul nostru, jurnalistul Iuliu Goiceanu, cumnatul lui Valentin, care face apel către toţi oamenii cu suflet ce doresc să-l ajute pe tânărul Valentin.

Pentru toti cei ce vor sa il ajute aveti aici toate datele: gorj-domino.ro

Daca financiar nu il poti ajuta macar cu un share sa i se faca cazul cat mai cunoscut.
Sursa articol si foto: gorj-domino.ro


Was This Post Helpful:

0 votes, 0 avg. rating

Share:

admin

Leave a Comment