Ce se întâmplă în CREIER după moarte? Descoperire INCREDIBILĂ făcută de medici români şi canadieni (VIDEO)
Chiar şi după ce dispozitivele de monitorizare a activităţii cerebrale arată pe ecran o lunie dreaptă, creierul ar putea să rămână activ, arată un studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea din Montreal. Acest studiu a fost iniţiat după ce mai mulţi medici români au observat o activitate cerebrală ciudată pe o encefalogramă a unui pacient care a intrat în comă în timp ce era sub influenţa medicamentelor împotriva convulsiilor.

Pornind de la această constatare, medicii de la Universitatea din Montreal au sedat profund 26 de pisici, după care au fost monitorizate. Astfel, au fost descoperite mai multe unde ciudate în zona corticală superioară şi în hipocâmp, cu toate că activitatea EEG era “plată”, ceea ce indică un cortex inactiv.

Potrivit studiului, rezultatele par să indice acelaşi fenomen observat în cazul pacientului uman, scrieLA Times..

Un alt studiu a demonstrat că în momentul unui stop cardiac, activitatea creierului nu încetează, ci din contră “explodează” considerabil. În mod normal, după un atac de cord, întreaga activitate din organism se oprește. Cu toate acestea, creierul lucrează la intensitate crescută.

Până în prezent nimeni nu poate explica ceea ce se petrece în creier după moarte, dar medicii susțin că o parte din creier rămâne activă.

Was This Post Helpful:

0 votes, 0 avg. rating

Share:

admin

Leave a Comment