Cea mai buna crema de COCOS pentru PRAJITURI si TORTURI. Este gata in 20 min

Decat sa cumparati o crema plina de aditivi pentru a orna prajituri si torturi, mai bine incercati sa preparati acasa o crema de cocos foarte delicioasa. E gata in 20 minute si aveti nevoie de numai 5 ingrediente.

Ingrediente pentru crema:

  • 120 g unt
  • 210 g zahăr
  • 200 ml lapte de cocos
  • 2 ouă
  • 2 albușuri de ouă
  • 2 fiole esență de vanilie



Metoda de preparare crema de cocos pentru prajituri si torturi

Cu ajutorul unui mixer bateti bine untul cu zaharul si albusurile de ou, pana cand veti obtine o crema omogena. Adaugati fiecare ou pe rand, permitandu-i oului introdus sa se combine complet in mixtura pana sa il adaugati pe urmatorul. Amestecati si laptele de cocos, pana cand este complet incorporat.

Intr-un vas inalt, la foc mic spre mediu, adaugati crema obtinuta. Adaugati apoi fiolele de esenta de vanilie. Amestecati incet si constant pana cand crema incepe sa se ingroase – circa 10 minute.

Turnati crema de cocos intr-un vas cu capac (borcan) si se lasa sa se raceasca. Se tine la frigider, unde o puteti pastra pana la o saptamana.

O puteti servi cu biscuiti sau cu fursecuri, sau o puteti folosi ca umplutura pentru diferite torturi sau, pur si simplu, o puteti savura ca atare.

Pofta buna ! 🙂


Was This Post Helpful:

0 votes, 0 avg. rating

Share:

admin

Leave a Comment