Crezând că îi este frig, tatăl a vrut să acopere mânuţa bebeluşului. Reacţia copilului? De tot hazul :)))
Bebeluşii au nevoie mai mult decât oricine de îngrijire şi de toată atenţia părinţilor lor. Aceştia sunt în permanenţă supravegheaţi de cei care le-au dat viaţă şi pentru care micuţii sunt un miracol.

Tatăl acestui bebeluş a dorit să fie extrem de grijuliu cu puiul lui şi crezând că îi va fi frig a dorit a-i acopere mânuţa cu pledul. Acest lucru s-a dovedit însă o mare încercare, deoarece în momentul în care îi acoperea una dintre mânuţe instantaneu bebeluşul o ridica pe cealaltă.

Reacţia bebeluşului a continuat la nesfârşit şi oricât ar fi dorit tatăl lui ca micuţul să stea învelit, de fiecare dată o mânuţă îi rămânea pe afară. Probabil, instinctul de apărare şi autoprotecţie îl făcea pe micuţ să ridice mânuţa liberă.

Am fi tentaţi să credem că bebeluşul seamănă foarte mult cu o păpuşă teleghidată, însă realitatea este cu totul alta.
Situaţia a adus instantaneu zâmbetul pe buzele părinţilor lui care se amuzau extrem de tare de reacţia necontrolată a copilului lor. Cu cât reacţia micuţului era tot mai prezentă, cu atât părinţii lui insistau să-i învelească ambele mânuţe.

Copiii mici ne înseninează orice zi cu năzdrăvăniile şi inocenţa lor surprinzătoare, iar acest lucru nu poate decât să ne binedispună instantaneu. Un copil în viaţa unei familii este o bucurie imensă şi împlineşte pe orice părinte în adevăratul sens al cuvântului.

Was This Post Helpful:

0 votes, 0 avg. rating

Share:

admin

Leave a Comment