FARES RESPINGE INFORMAȚIILE DEFĂIMĂTOARE RĂSPÂNDITE DE UN FOST ANGAJAT – VIDEO
Dragi consumatori și prieteni, informațiile ce discreditează marca Fares sunt o reluare a atacurilor din luna aprilie asupra companiei noastre! Vă prezentăm mai jos poziția oficială Fares în legătura cu aceste evenimente alături de vizita virtuală în fabrica noastră:


Peste 100 de persoane au vizitat fabrica din Orăștie în ultimele 3 luni pentru a se convinge de calitatea producției Fares și de respectarea celor mai înalte standarde de către companie.

București, 9 iulie 2016 – Societatea LABORATOARELE FARES BIO VITAL SRL, deținătoare a mărcii Fares, a fost vizată în ultima perioadă de o serie de informații tendențioase și imagini defăimătoare care au avut ca scop prejudicierea mărcii Fares, care are o tradiție de aproape nouă decenii în România. Deoarece ne-am exprimat în mod repetat deschiderea către dialog și transparență, revenim cu precizări importante privind această situație, din respect și pentru o bună comunicare cu consumatorii și partenerii noștri.

În primul rând, reiterăm că aceste materiale false au fost răspândite în spațiul public de un fost angajat al societatii, care, din poziția de gestionar, a avut posibilitatea de a regiza aceste imagini cu scopul de a ne discredita și de a dezinforma opinia publică. Consideram că totul este doar un act de răzbunare a acestei persoane, după ce a fost nevoită să părăsească societatea în urma unor cercetări interne privind un furt de materie primă, care o incriminau. Deoarece acțiunile sale sunt ilicite și au prejudiciat marca Fares, societatea noastră a intentat deja o acțiune în instanță împotriva acestui fost angajat.

Controalele efectuate de autoritățile abilitate au găsit o afacere sănătoasă, de aceea Fares a reușit să se mențină pe piață de foarte mulți ani. Societatea noastră își desfășoară activitatea, respectiv producția, la parametri normali, în conformitate cu toate reglementările aflate în vigoare, având la bază același principiu al calității cu care i-am obișnuit pe consumatorii noștri.
Subliniem că Fares este una dintre cele mai vechi și autentice mărci din România, fiind alături de consumatorii români încă din anul 1929. Construind această afacere la poalele Sarmizegetusei, în inima Daciei, succesul companiei a avut la bază păstrarea tradiției seculare a folosirii plantelor medicinale și descoperirea constantă de noi moduri de utilizare a plantelor în slujba sănătății oamenilor. Astfel, Fares a devenit lider pe piața ceaiurilor și a remediilor din plante medicinale din România, iar astăzi ne bucurăm să vedem cât de apreciate de către consumatori sunt produsele noastre și celelalte branduri dezvoltate de noi de-a lungul timpului precum Biomicin, Plantusin, Hapciu Solubil sau Biosept.

Pentru că ne dorim ca toți cei interesați să cunoască adevărul despre noi, în luna aprilie am inițiat acțiunea „Zilele Porților Deschise” și, până în prezent, fabrica noastră din Orăștie, județul Hunedoara, a fost vizitată de peste 100 de persoane, dintre care familii cu copii, studenți, personal din magazinele naturiste, farmaciști, medici, bloggeri etc. Îi așteptăm în continuare pe toți cei doritori să ne treacă porțile și să afle mai multe despre activitatea societății, să vadă cum arată spațiile noastre de producție și depozitare și să descopere grija cu care transformăm plantele în produsele naturale preferate de consumatorii Fares.
Pentru mai multe informații, vă așteptăm pe site-ul nostru www.fares.ro si pe pagina noastră de Facebook: www.facebook.com/fares1929


Was This Post Helpful:

0 votes, 0 avg. rating

Share:

admin

Leave a Comment