Istoria se repetă! Mai mulți țigani, acuzați că au prins și mâncat pokemonii dintr-un parc din Viena




Voioșie maximă în parcul Schönbrunn din Viena! Mai mulți țigani au dat drumul la manele, după care au prins pokemonii din parc și i-au mâncat, spre stupefacția vienezilor care-i vânau cu telefoanele. Țiganii mai aveau puțin și incendiau și parcul, după ce grătarul pe care au fript pokemonii a fost lăsat nesupravegheat.

O mare parte din vină aparține creatorilor jocului care a înnebunit planeta, amplasand pokemoni care semănau foarte bine cu niște lebede exact în zona parcului vienez . ”Se pare că unii nu învață nimic din istorie”, s-a revoltat primarul Vienei. ”Nu pune niciodată o lebădă sau ceva ce aduce a lebădă în calea țiganului, că o va mânca. Chiar nu-i greu să reții un lucru atât de elementar!”




Țiganii, în schimb, sunt fericitți. ”N-are pokemonii cea mai bună carne, dar merge dacă se face bine la grătar”, spune unul din țiganii implicați. ”Și dacă dai pokemonu cu muștar, zici că e mici de la Cocoșatu. Dar nu înțeleg de ce e supărat austriecii, că nu e pokemonii lor.”

“Măcar știu că bunicul meu e mândru de mine, că acum 25 de ani și el a mâncat lebedele din parc la austrieci. Eu practic am făcut un omagiu pentru el.”

 

Sursa: timesnewroman.ro


Was This Post Helpful:

0 votes, 0 avg. rating

Share:

admin

Leave a Comment