Satisfacerile orale (mumu) ajuta femeile in lupta cu depresia si contribuie la sanatatea acestora
Sexul oral este bun pentru sanatatea femeilor si le imbunatateste starea de spirit, dupa cum spune un studiu efectuat pe secretia glandelor sexuale barbatesti (spermatozoizi). Cercetatorii de la Universitatea de Stat din New York a facut studiul pe 293 de femei, analizandu-le cu atentie sanatatea mintala.

Au ajuns la concluzia ca sperma contine unele elemente chimicale care imbunatatesc starea de spirit, afectiunea, regleaza somnul si contin cel putin trei elemente chimice anti-depresive.

Cercetatorii sustin de asemenea ca femeile care fac sex oral neprotejat sunt mai putin depresive si au avut performante mai bune la testele cognitive.

Sperma contine si alte elemente in afara de spermatozoizi, cum ar fi cortizolul, care este recunoscut pentru proprietatile benefice asupra afectiunii, oxitocina, care este recunoscut ca si hormonul fericirii si atasamentului si estrona (foliculina) care de asemenea este un hormon steroid, avand un rol metabolic in calitatea lui de estrogen.

Mai contine si un hormon care ajuta la eliberarea tirotropinei (un alt antidepresiv), melatonina (un agent de inducere a somnului) si chiar si serotonina, probabil cel mai cunoscut neurotransmitator antidepresiv.
Descoperind aceste chimicale in sperma barbatului – pe langa multe altele mai putin cunoscute, dar cu aceleasi efecte – cercetatorii Gallup si Burch, impreuna cu psihologul Steven Platek, sustin ca femeile care au parte de sex neprotejat ar trebui sa fie mai putin depresive.

Pentru acest studiu, dupa cum am spus si la inceputul articolului, cercetatorii au facut un studiu pe 293 de studente, care au fost de acord sa completeze in anonimitate, un chestionar in care le-au fost puse diverse intrebari in legatura cu viata lor sexuala.

Referitor la femeile care fac tot timpul sex oral protejat sunt la fel de depresive ca si cele care sunt in abstintenta totala.

Concluzia finala a cercetatorilor nu a fost ca femeile care fac sex oral neprotejat sunt pur si simplu mai fericite, ci ca acel nivel de fericire ar putea fi raportat la cantitatea de lichid seminal din corpul lor … acum, trageti concluziile 🙂

 


Was This Post Helpful:

19 votes, 3.63 avg. rating

Share:

admin

Comment

 1. human-design-space January 25, 2020 at 5:26 pm -

  human-design-space

  human-design-space

 2. dizajn cheloveka January 25, 2020 at 3:56 pm -

  dizajn cheloveka

  dizajn cheloveka

 3. human design January 25, 2020 at 3:18 pm -

  human design

  human design

 4. watch online TV LIVE January 16, 2020 at 9:05 pm -

  watch online TV LIVE

  watch online TV LIVE

 5. Top 10 Best January 16, 2020 at 7:49 am -

  Top 10 Best

  Top 10 Best

 6. Gabi August 5, 2016 at 10:00 pm -

  In cazul asta, sunt dispus sa rezolv problema multor femei ! 🙂

 7. du-te'n twice bha !! July 2, 2016 at 6:32 am -

  Bine ca nu raman gravide..

Leave a Comment