Testul tubului cu pastă de dinţi. Vezi ce spune despre tine modul cum îl strângi:
Deși pare curios, felul în care strângi tubul de pastă de dinți poate dezvălui multe lucruri legate de personalitatea ta. Modul în care strângi tubul îți poate spune dacă ești o persoană impulsivă sau una mai retrasă.

Tot ce trebuie să faci este să privești imaginea alăturată și să alegi desenul care seamănă cel mai mult cu felul în care arată pasta ta de dinţi.

  • Tub “strâns” la mijloc, din care ai consumat pastă de dinţi – eşti o persoană impulsivă, căreia nu îi place să aştepte. Eşti petrecăreţ şi dornic de aventură, îţi place să trăieşti viaţa la maximum, scrie ziarulromanesc.de
  • Tub pe care l-ai “rulat” la capăt pentru a scoate mai uşor pasta de dinţi rămasă – înseamnă că eşti o persoană meticuloasă, căreia îi place ordinea şi care planifică mereu cu mult timp înainte activităţile pe care urmează să le desfăşoare. Eşti predispus la depresie.
  • Tub “strâns” în partea de sus – eşti o persoană care învaţă greu lucruri noi. Eşti încăpăţânat.
  • Tub din care “strâns” foarte ușor – eşti antisocial, nu îţi place să fii în centrul atenţiei şi nici nu apreciezi prea mult compania prietenilor. Preferi să petreci timpul liber singur.

 

Was This Post Helpful:

0 votes, 0 avg. rating

Share:

admin

Leave a Comment