Un motiv pentru care nu ar trebui sa folosesti Google Chrome in orice situatie
Oamenii isi dau ochii peste cap cand aud de Safari, Opera…Firefox ? Nu si cei care observa ce urmeaza sa va spun.Ce-i drept, Google Chorme este tot ceea ce ti-ai dorit tu sa fi in liceu.

Este cool, arata bine si se misca repede.

Dar Chrome are o problema pe care foarte putin lume o stie: iti consuma bateria laptopului mai repede decat orice al browser, conform unor teste facute de catre Microsoft.

Cei de la Microsoft au facut doua teste pe mai multe browsere, pentru a masura energia consumata 

1

Primul test a avut loc intr-un laborator, masurand energia consumata de fiecare browser pe un site popular.

Al doilea test a cronometrat in cat timp se consuma bateriile laptopurilor pe fiecare browser in timp ce pe fiecare ruleaza un live streaming.

Rezultatele ? Laptopul care folosea Chorme s-a stins dupa 4 ore si 19 minute, in timp ce browserul Microsoft Edge a tinut pc ul aprins timp de 7 ore si 22 de minute.

Chorme este bun cand ai nevoie de viteza, iar Edge atunci cand pierzi timpul aiurea.

Pe langa Chrome, Microsoft a testat si alte browsere

S-a dovedit ca Opera, Firefox si Chrome folosesc mai multa baterie decat Edge intr-un test in care toate browserele au fost folosite ca sa navigheze pe diferite site-uri, vizualizare de poze si filme si deschiderea mai multor taburi.

Cei de la Microsoft intentioneaza sa faca testul inca o data, pe toate calculatoarele din lume care au Windows 10 ca si sistem de operare, pentru a demonstra ca Edge si Firefox consuma mult mai putina baterie decat Chrome.

Was This Post Helpful:

0 votes, 0 avg. rating

Share:

admin

Leave a Comment