Va rugam: nu mai chinuiti manechinuitii! Ii doare.

Dragi creatori de moda, suntem Sindicatul Manechinuitilor Chinuiti, iar acesta este un protest.
Incercam si noi sa ne castigam o painica si niste bani pentru platit sala, saloane de bronzat, pensat, epilat inghinal…
Nici nu stiti prin cate trece un manechin barbat in ziua de azi!!!
Uitati ce i-ati facut lui Adonis :(:(:(

13600127_1048593091885719_720793960255134957_n

Pur si simplu i-ati pus o instalatie de pom pe cap, i-ati indesat o valva din aia ginecologica intre falci si l-ati lasat in halul asta cu gurita mare! Apoi i-ati capsat pu**lica si i-ati  invelit pulpitele in plastic.
Nici femeiele alea cu trei sani din Total Recall nu aratau asa sinistru! E normal?
Sa vi-l arat si pe Eros (pe numele lui adevarat Costel).

13600063_1048593155219046_3651781254468741107_n

Mai, creatori, hai dati-o dracu de treaba! Cizma dreapta il bate, pantalonii i-ati facut din niste Tetra vopsiti in negru. Noroc cu flanelu tricotat de bunica lui, ca ii era rusine lui Costel sa apara asa in lume.:(:(
Alta victima, Apolodor. (pe numele sau adevarat Dorel)

222

Pe el, saracu’, l-a sunat matusa din Dorohoi dupa parada sa il intrebe de unde si-a luat fustita si marsupiul. Apoi l-a intrebat daca e bolnav si vrea sa ii trimita medicamente pe tren.
Inca unul, pe verde:

333

El, saracu’, nu stie nici pana acum daca a fost Frankenstein, fotbalist american, o bunica nebuna si perversa, o scolarita sadica sau imperecherea nefericita dintre o lacusta si Hulk.
Si prezentarea a avut avut loc acum o luna. E in continuare internat la psihiatrie:(:(

444

El e Ionel, nume de scena Lion. De cand a purtat rochita asta, nicio fata nu vrea sa se mai intalneasca cu el. Ii raspund la mesaje pe facebook, dar cand ii vad poza fug toate. Si e pacat de el, ca e frumusel! Ele ii reproseaza ca e “so out of fashion” si ca i-a furat hainele reginei din 1965, la care a adaugat maneci din spuma poliuretanica.
Sa vedeti ce i-ati facut lui Juan Antonio Ruiz (original Ion Anton Rosu din Barlad).

555

Spuneti si voi daca asta nu e bataie de joc! Juan a iesit odata asa la cumparaturi in Metro si la iesire i-au controlat toate manutele sa nu fi furat ceva. Brute de oameni!

666

Coco Valentino (Cornel Vasile din Caracal). Ca l-ati manjit la gurita cu aurolac mai treaca-mearga! Ca i-ati pus urechi de Ponta…e ok! Dar sa ii dati fusta aia cu lana de Angora e de neiertat! De doua saptamani sta si se scarpina la…Si la…
A facut bubite peste tot!
Alti oameni tristi:

777

Putem noi, ca oameni, sa descriem in cuvinte ce simt ei cand vad aceste poze?! E? Putem?! Unul e internat la nebuni de 4 zile, iar celalalt e ok. Se loveste cu o sticla in cap de ieri dimineata si urla ca vrea la mama.:(:(:(:(Mai vreti?

888

Cel din stanga, Gregoir (George), cel cu 3 neuroni pe pulover, e imbracat acceptabil. L-au impodobit copiii, i-au pus globulete si acum asteapta Craciunul sa faca un ban cinstit prin magazine, in loc de brad. Cel din dreapta, Dalai Relu, s-a calugarit. Nu mai vrea sa auda de oameni. E retras intr-o pestera si vorbete cu ursu’. Plang amandoi si se uita la poza de mai sus.:(

Dragi creatori, incheiem cu urmatoarele rugaminti:
1. Sa ne dati spor de penibil la fiecare prezentare,
2. Sa nu mai fumati inainte sa creati chestiile alea (haine?),
3. Opriti macelul acesta! Redati-ne demintatea si dreptul la viata!
4. Daca nu respectati punctele 1,2 si 3 sa ne dati un pistol sa ne curmam suferinta.

999

Articol furat in proportie de 90% de pe: www.cronicipebune.ro


Was This Post Helpful:

0 votes, 0 avg. rating

Share:

admin

Leave a Comment